Adevărul despre iubitul tinerel al Paulei Chrilă. „Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă”

0

 

Actrița Paula Chirilă este foarte fericită alături de Adrian, noul ei iubit. Vedeta a vorbit despre relația lor la o emisiune de televiziune.

„E foarte romantic. Am fost într-un weekend romantic, la Predeal, la Susai. Am fost la club vreo cinci minute că era frig. După aceea ne-am retras într-un restaurant, cu mulți prieteni. Sunt foarte plimbăreață. E bine când ești iubit și îndrăgostit. Îmi place să fiu iubită. Suntem împreună de câteva luni.

Experiența m-a învățat să nu îmi fac planuri, știu bine ce vreau, vreau liniște. Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă. Nu sunt geloasă și nu vreau gelozie. L-am acceptat mai greu, că e cam micuț de vârstă, dar e un bărbat matur care are business-ul lui. Pentru mine a fost o surpriză să îi aflu vârsta. Eram cu d-aștia mai bătrâni, mai copți.

Este prima relație cu un bărbat mai tânăr. Sunt convinsă că o parte mă vor judeca, dar nu mă interesează gura lumii. L-a cunoscut fetița, dar nu insist în zona asta, nu vreau să forțez”, a declarat paula Chiril[ la emisiunea Agen’ia VIP, prezentat[ de Cristi Brancu la Antena Stars.

Paula Chirilă este o cunoscută actriță din România. A fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat anul acesta. Paula Chirilă este mama unei fetițe care se numește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.