Adevărul despre împăcarea Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Ce s-a petrecut cu cei doi în Turcia

0

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și au fost într-o escapadă în Turcia, la Istanbul. deși s-a spus că Bianca și Alex s-au împăcat, lucrurile nu stau chiar așa.

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers, inițial, singuri în Turcia, iar acolo s-a produs din nou apropierea dintre ei.

„Ea are o afacere deschisă în oraş, în timp ce el avea câteva întâlniri importante în zonă… Soarta a făcut însă ca ei să se întâlnească, iar astrele au „lucrat” intens pentru o împăcare. Deocamdată, vorbim de tatonări şi „negocieri” la Istanbul, vom vedea ce va urma”, au dezvăluit apropiați ai celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

În ciuda faptului că a fost tratată ca o regină pe dura celor patru zile de vacanță în Turcia, vedeta este încă indecisă în ceea ce-l privește pe Alex Bodi.

„El încearcă să îi reintre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.