Adelina Pestrițu vorbește despre diferența dintre natural și neîngrijit. „Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață?”

0

Pe blogul ei, vedeta a luat în discuție diferențele dintre natural și neîngrijit. Vedeta și-a exprimat categoric punctul de vedere.

„Sunt oripilată când văd oameni care își expun corpul plin de chestii (prefer să le numesc așa) despre care din primii ani de viață am învățat că sunt dizgrațioase atunci când sunt lăsate la vedere și trebuie să facem cumva pentru a le îndepărta. Acum am impresia că s-au schimbat polii între ei, serios. Văd fete extrem de frumoase cum se mândresc că și-au lăsat părul pe picioare sau la axilă să crească și, evident, fără să vreau, îmi zboară mintea și în alte zone, moment în care mă cuprinde o stare totală de greață. Presupun că și pe voi!

Observ des în postările din social media niște persoane civilizate totuși, care își etalează podoaba capilară vizibil nespălată de câteva zile bune, părul bun de împletit codițe la axilă, unghii murdare sau cu oja sărită, hainele șifonate și pline de părul pisicii și aia nespălată și plină de purici, că deh…toată familia să fie pe Natural. Desigur, însoțite de mesaje: „Ce bine mă simt naturală. Am avut curajul să mă descopăr și să văd cât de frumoasă sunt”. Pe bune? S-a strigat Bingo! Stai jos, repeți clasa!

Și atenție! Aici nu discutăm despre femeile care,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.