Adelina Pestrițu, grav criticată la nunta ei. Ce detaliu a omis vedea

0

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, 20 iulie, atunci când vedeta a uimit lumea cu o rochie superbă, care a fost pe placul tuturor fanilor. Chiar și așa, vedeta a primit o mulțime de critici pentru că a scăpat din vizor un detaliu.

Adelina Pestrițu și-a dorit dintotdeauna să strălucească în ziua nunții ei, iar visul de a fi o apariție de neuitat a fost aproape de a deveni realitate. Prin simplul fapt că bruneta s-a hotărât să poarte două rochii elegante, prezentatoarea tv a fost criticată aspru de către fani.

Fericirea de pe chipul vedetei care s-a căsătorit religios sâmbătă, a fost umbrită din cauza faptului că bruneta a ales o creație ce nu i-a acoperit tatuajele, lucru care a fost complet denigrat de către fani.

”Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă eşti plină de tatuaje”, ”Rochia e drăguţă, dar de la cineva preocupat de modă mă aşteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, însă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Adelina Pestrițu a făcut publice pe conturile personale mai multe fotografii de la nuntă, iar despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.