Adelina Pestrițu, apariție WOW la petrecerea de ziua ei de naștere

0

Pentru această zi specială, Adelina a avut o apariție de senzație, așa cum obișnuiește de fiecare dată, ținuta ei întorcând cu siguranță capetele tuturor. Pentru aniversarea ei, vedeta a ales o roche lungă, de culoare albă, cu o crăpătură generoasă pe picior. Mâneca dreaptă a rochiei este acoperită cu puf. La gât, Adelina a ales să-și asorteze ținuta cu un colier argintiu.

FOTO: Facebook

Și Virgil Steblea, iubitul Adelinei și tatăl fetiței sale, a avut o apariție elegantă, fiind îmbrăcat într-un costum de culoare neagră. De ziua ei, Virgil i-a făcut un cadou deosebit, cu care Adelina s-a lăudat prietenilor virtuali: o pereche de cizme marca Alexandre Vauthier, un celebru creator ale cărui piese sunt purtate și de Rihanna. Cizmele Adelinei au costat în jur de 1.000 de dolari.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și:

VIDEO/ Experiență inedită…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.