Adelina Pestrițu a vrut să-l plimbe pe Virgil cu girocopterul de ziua lui

0

Pasionată de călătorii, Adelina Pestrițu este foarte activă pe Instagram, unde postează imagini și filmulețe din excursiile ei.

„Este un cont pe care eu l-am înființat din pasiunea de a călători. Mie îmi place foarte mult să călătoresc. Cea mai recentă vacanță este cea în Emiratele Arabe. Este surpriza pe care eu i-am oferit-o lui Virgil de ziua lui. A făcut și el o vârstă frumoasă și am considerat că după o perioadă foarte încărcată, în care am avut foarte multe de făcut, avem și noi nevoie de o scurtă pauză și de vitamina D pe care trebuie să o luăm din energia solară. Așa că am luat o vacanță cu un itinerariu foarte bogat în cea mai apropiată țară călduroasă. Dacă îmi propuneam să-l duc undeva în Maldive, în vreo insulă, trebuia să zburăm foarte multe ore, petreceam două zile cu siguranță pe drum, așa că până în Dubai faci 4 ore, cu zbor direct, este și aproape, e și cald. Ai ce face, mai ales că am fost foarte atentă ca activitățile să fie diverse și ne-am simțit foarte bine”, ne-a povestit Adelina despre vacanța-surpriză din Dubai.

Adelina și-a dorit un sejur de relaxare, dar a avut grijă ca agenția prin care a achizționat biletele să-i ofere și un pachet cu activități mai pline de acțiune.

Adelina Pestrițu a vrut să-l plimbe pe Virgil cu girocopterul de ziua lui

„Am făcut și plajă, shopping,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.