Adelina Pestrițu a văzut răsăritul dintr-un balon cu aer cald

0

În vacanța din Dubai, Adelina Pestrițu a fost la înălțime din toate punctele de vedere, zburând și cu elicopterul, și cu girocopterul, și cu balonul cu aer cald, ultimul fiind pe lista ei de dorințe de ceva vreme. Deși aceste activități nu sunt deloc accesibile pentru orice buzunar, Adelina Pestrițu le recomandă celor care ajung pentru prima dată în Dubai să le încerce, pentru că senzațiile sunt diferite. Și inegalabile.

„Este minunat acolo sus, mai ales dacă este o zi călduroasă, pentru că se poate, chiar dacă ești într-o destinație exotică, să ai parte de ploi sau de vânt. Cu girocopterul a costat 200 de euro, 900-1.000 de lei în banii noștri, pentru o persoană, un singur zbor. Girocopterul are 2 locuri: unul pentru pilot și unul pentru copilot”, ne-a povestit Adelina, completând că și plimbarea cu balonul, care ajunge la 1.300 de lei de persoană, are frumusețea ei.

Adelina Pestrițu a văzut răsăritul dintr-un balon cu aer cald.

„Cu balonul și girocopterul sunt senzații diferite și eu le recomand în aceeași măsură pe amândouă. În balon ai senzație de liniște, e frumos, te plimbi, privești împrejurimile, ne dăm seama cât de frumoasă e dimineața, cât de frumos este răsăritul. Există un orar strict în care se face acest zbor cu balonul cu foc. Deci te trezești la 4 dimineața, mergi până în deșert cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.