Adelina Pestrițu a spus adevărul referitor la potențialurile câștiguri de pe Instagram: „Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini, poţi face investiţii şi îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău”

0

Adelina Pestrițu se numără printre cele mai iubite și apreciate vedete de la noi, iar acum, după ce a primit premiul la E! People Choice Awards, numele ei a devenit și mai cunoscut. Cu toate acestea, în spatele celebrității și vieții faimoase, se află foarte multe ore de muncă.

În timpul unui interviu pentru VIVA!, Adelina Pestrițu a dezvăluit ce înseamnă cu adevărat să fii cel mai bun influencer din România:

”Ştiu că încă mai sunt oameni care spun despre influenceri că taie frunză la câini’. Nu este nici pe departe aşa şi va povestesc în câteva cuvinte. Mă trezesc dimineaţa şi adorm noaptea târziu. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mâna, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfăşurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori.

Toate astea le fac în timpul în care alerg prin oraş cu treabă sau sunt cu Zeny în braţe încercând să mă joc cu ea sau să o adorm. Mă odihnesc doar câteva ore pe noapte, însă niciodată nu-mi odihnesc mintea. Ea este într-o continuă căutare de content original şi care să mă reprezinte. Pentru mine nu există concedii, cină, mic dejun sau luna de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.