Adelina Pestrițu a decis. Unde și cu cine își petrece sărbătorile de iarnă

0

 

Pe blogul său, Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor săi cum și cu cine vrea să petreacă sărbătorile de iarnă, care se apropie cu pași repezi.

„Ce înseamnă pentru voi noaptea dintre ani? Până anul acesta, am ales ca în fiecare an să muncesc când alții se distrează. Nu sunt neapărat adepta petrecerilor, ci mai mult optez pentru o ieșire elegantă la un restaurant, unde mă pot înțelege cu oamenii, pot socializa și în același timp mă pot delecta și cu câteva preparate delicioase.

Recunosc că tânjesc după un Revelion bine organizat, într-o locație de vis, unde să pot purta una dintre rochiile din imaginile prezentate în acest articol – ceva strălucitor și cu trenă! A mai rămas mai puțin de o lună până când vom sparge paharele și vom spune „Bun Venit, 2019”.

Parcă nu-mi vine să cred cât mi s-a schimbat viața de la un an la celălalt. Zeny este o domnișoară deja, care crește armonios și se schimbă de la o zi la alta. Anul acesta are parte de primele ei Sărbători de Crăciun și Revelion.

Ne-am propus ca, anul acesta, dacă nu vor interveni propuneri pentru a prezenta evenimente în deplasare, unde cu siguranță vom merge în formulă de 3, eu, Zeny și Virgil, vom alege să stăm acasă, la căldurică, să ne îmbrăcăm elegant și să petrecem în familie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.