Adele s-a despărțit de soțul ei, după o căsnicie ce a durat trei ani

0

Artista se pare că este pregătită să iasă din nou la întâlniri, după colapsul căsniciei sale, au afirmat surse pentru The Sun.

Adele, în vârstă de 30 de ani, a afirmat că a decis să se despartă de soțul ei, Simon, în vârstă de 45 de ani, cu care forma un cuplu de 8 ani.

Este încântată că poate întâni noi persoane, este în faza de curtare. Le-a cerut prietenilor să îi caute potențiali parteneri pentru întâlniri. Nu vrea să se grăbească să intre într-o relație serioasă. Dar în realitate, aceasta a fost o căsnicie în care iubirea romantică s-a încheiat în urmă cu mai mulți ani”, a declarat o sursă.

Adele a început o relație cu antreprenorul Simon în anul 2011, iar fiul lor, Angelo, a venit pe lume un an mai târziu. În anul 2016 au decis să se căsătorească.

Adele și Simon Konecki în anul 2016

Cei doi au confirmat zvonurile privind divorțul într-un comunicat de presă și au promis că își vor crește împreună fiul.

Adele și partenerul ei s-au separat. Și-au luat angajamentul de a-și crește împreună fiul. Ca de obicei, cer dreptul la intimitate”, au afirmat reprezentanți ai cântăreței.

Adele lucrează la un nou album

Se așteaptă ca Adele să își depună în noul album toată suferința cauzată de acest divorț.

Adele scrie și lucrează la un nou material de ceva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.