Adele ar putea pierde jumătate din averea sa. Care este motivul | Străine, Vedete

0

Cântăreața britanică Adele (30) și Simon Konecki (45) erau împreună de opt ani, iar în urmă cu trei ani aceștia și-au oficializat relația. În 2012 a venit pe lume băiețelul cuplului, Angelo.

Vestea că un divorț va pune capăt relației lor de cuplu a fost confirmată de cei doi: „Adele şi partenerul ei s-au despărţit. Vor continua să-şi crească împreună fiul cu iubire. Ca întotdeauna, ei doresc să le fie respectată intimitatea. Nu vor mai fi alte comentarii”, au declarat reprezentanții artistei.

Surse din preajma cântăreței au mărturisit că aceasta se bucură de libertate și este pregătită să socializeze cu alți bărbați, chiar dacă nu vreau momentan o legătură serioasă. Aceasta lucrează și la un nou material discografic.

Adele ar putea pierde jumătate din averea sa

Odată cu decizia de a divorța, Adele ar putea să piardă și jumătate din averea sa. Între ea și Simon Konecki nu există un contract prenupțial, prin care bunurile să fi fost separate înainte de căsătorie. Astfel, suma de 160 de milioane de euro și bunurile materiale pe care le deține artista ar putea fi împărțită cu tatăl copilului ei.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută pe numele de Adele, este o cântăreață, compozitoare și textieră britanică care a fermecat o lume întreagă cu vocea ei. Ea a fost prima…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.