Adela Popescu vorbește sincer despre viața de familie și greutățile pe care le-a avut până acum

0

Adela Popescu este una dintre persoanele publice care mereu a vorbit sincer și despre momentele dificile prin care a trecut. De această dată, ea a scris un articol pe blogul său, povestind în detaliu care sunt problemele cu care se confruntă în prezent cei doi băieți ai săi, Alexandru și Andrei.

„Într-o casă cu doi copii mici nimic nu mai e cum a fost sau cum ar trebui să fie. Timpul se dilată până îi vezi dormind și se comprimă când sunt veseli și liniștiți. Dacă până acum îmi era destul de ușor să vă descriu viață noastră, acum este atât de schimbătoare și dinamică și de cu susul în jos uneori, încât nu pot fi coerentă într-un text. Și nu de oboseală, căci cu aceea am învățat să trăiesc și să o accept că pe un fapt imposibil de schimbat, ci pentru că nimic nu este previzibil, ordonat, coerent”, a spus Adela.

Adela a mai spus că unul dintre fii săi, Alexandru, are probleme de sănătate și nu va mai merge la grădiniță o perioadă. „Alexandru e acasă pentru că are otită. Vestea că nu va mai merge la grădiniță o săptămâna a fost greu de dus. De două luni ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.