Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel | Româneşti, Vedete

0

Adela Popescu, în vârstă de 32 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii decembrie a anului trecut, iar acum a venit momentul mult așteptat al creștinării: Cei mai fericiți. Împliniți ❤️ #botezandrei”, ❤️ #botezandrei #fiulnostru”, – a scris actrița și prezentatoarea de televiziune, Adela Popescu, pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de soțul său, Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte emoționați la slubja de botez. Cei doi au ales să facă petrecerea la un restaurant de lux din Capitală. Adela  a purtat o rochie vaporoasă, neagră cu buline albe, iar Radu a ales un costum, cei doi fiind foarte eleganți.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales să nu arate public chipul băiețelului lor, cel puțin nu deocamdată, însă au postat fotografii cu micuțul Andrei pe conturile de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase și bine sudate cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi băieței, pe Alexandru, în vârstă de 3 ani, și pe Andrei. Cu toate că cei doi lucrează la televiziuni concurente și au salarii diferite, aceștia nu sunt rivali și dincolo de micile ecrane, nelăsând cariera să le afecteaze viața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.