Adela Popescu și Radu Vâlcan caută bonă internă

0

„Nu, nu, nu, gata, nu vreau să fim părinti eroi! Spuse Radu la finalul unei zile în care Alexandru făcuse ca toate visele- bolnavior şi trezit cu faţa la cearceaf, iar eu cu un bebeluş în brate, fără posibilitatea de a-l ajuta le deplin, aşa cum o făceam până atunci. Gata, ne luăm bonă internă, plus bunicile de care vreau să profităm la maximum. Mai mult decât până acum. Zise el”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

De asemenea, s-au gândit cum va arăta vacanţa lor la mare, la vară.

„În vacanţa la mare îi vom duce o săptămână şi cu ajutoare după noi. Vrem să ne bucuram de prezenţa lor, dar să nu ne solicite atât de mult. Ştim cum e cu un copil, cu doi va fi inuman. Să stăm si noi linistiţi la plajă cu o carte în mana si un cocktail pe măsuţa de lângă. Seara să îi lăsăm în cameră cu bunicii, iar noi să putem sta pana târziu la taverne, la plimbări romantice pe plajă cu întoarceri ce nu ţin de programul de somn al lor”, a mai scris Adela Popescu.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la filmul cu violență ca-n cartierele noastre în anii 90 la spectacolul despre adolescenți și sexualitate

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.