Adela Popescu, mai pregătită ca niciodată pentru revenirea ei la „Vorbește lumea”

0

Adela Popescu, mama a doi copii superbi, va reveni începând cu data de luni, 26 august, la ProTv, după ce aproape un an de zile a făcut pauză. Așadar, vedeta revine cu forțe noi și este gata să treacă la treabă alături de Cove dar și de o nouă colegă.

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Vorbește lumea” va aduce și unele schimbări, întrucât Adela și Cove nu vor fi singuri.

”Sunt atât de fericită şi pregătită să revin la Vorbeşte lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune şi mai valoroase informatii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut  fabulos şi mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea şi un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aş putea spune alături de noi.”, a dezvăluit Adela Popescu, prezentatoare Vorbeşte lumea, potrivit VIVA. 

De la sezon la sezon echipa „Vorbește lumea” devine din ce în ce mai mare, iar Adela și Cove vor avea o colegă nouă, co-prezentator. O tânără superbă, șarmantă și seducătoare, cu idei noi și gata de orice provocare. Vreți să știți cine este noua lor colegă? Veți afla luni, 26 august, de la 10:30, doar la „Vorbește lumea”.

”Pentru noi, vacanţa a luat sfârsit şi suntem pregătiti să revenim în casele dumneavostră…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.