Adela Popescu așteaptă să nască dintr-un moment în altul

0

„În fiecare seară când mă culc, copilul doarme, miroase frumos şi mereu spun, Doamne, nu în seara asta, că cine ştie când mă mai bucur de liniştea de acum. Astăzi am fost la un control şi pare că mai stă acolo puţin, am vrut să ne asigurăm că avem sărbători liniştite azi şi mâine”, a spus Adela Popescu la Pro tv.

Prezentatoarea tv va aduce pe lume cel de-al doilea băiețel, însă este la fel de activă ca întotdeauna. Vedeta le-a povestit fanilor cum decurg diminețile pentru ea.

„Diminețile mele încep cu un duș rapid, îmbrăcat copil, distrat copil, pregătit mic dejun pentru cei doi bărbați din viața mea, strâns masă, îmbrăcat pe fugă, un măr la pachet, până mai ieri drumul în grabă spre emisiune, iar mai nou făcut ultimele retușuri înainte de naștere. Cât de ușor uităm să avem grijă de noi atunci când prioritizam cu totul alte lucruri. Și nu zic că e rău, dar ar fi mult mai bine dacă ne-am începe ziua cu un gest mărunt dar extrem de important pentru noi: băutul unui pahar de apă, pe stomacul gol’ a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Citește și

VIDEO/ Inventivitatea comercianţilor nu are limite! Ideea genială găsită de patronul unui magazin de la metrou, după ce Metrorex i-a tăiat curentul

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.