Adela Popescu a discutat despre cum s-a schimbat viața ei de când are 3 bărbați în casă: „Eu nu cred in casniciile in care femeia conduce”

0

Adela Popescu a discutat recent despre viața ei cu trei bărbați în casă. Cătălin Măruță a lăudat-o în emisiunea lui pentru modul în care arată, iar Adela a fost foarte sinceră și deschisă și a admis faptul că încă se chinuie să ajungă la greutatea inițială.

„Nu am revenit chiar la forma initiala, dar nu conteaza pentru ca mie sotul meu imi spune ca arat chiar mai bine acum. Ar mai fi vreo 3 kilograme, sa stii ca ma duc si la pilates si mai am grija si ce mananc. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa fiu mama de baieti, toata viata m-am vazut mama de fete.”

Adela Popescu se bucură de fiecare lucru mărunt din perioada în care stă acasă cu cei doi copii și tocmai a revenit dintr-o vacanță în Egipt, iar acum urmează să meagră în Cipru. De fiecare dată când s-au dus în afara țării cu cei doi băieți, Adela și Radu Vâlcan au ținut să ia și familia care i-a ajutat atât cu transportul cât și cu copiii în resorturile la care au mers.

Adela Popescu vrea să fie o mamă relaxată:

„Andrei, baietelul nostru cel mic, de aproape 7 luni, este foarte cuminte. La primul copil eram eu mai panicata, mai anxioasa si nu stiam sa ma bucur de momentele foarte linistite pe care ni le oferea. Am in continuare lapte si alaptez cu mare drag, copilul mananca foarte bine, este foarte grasun…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.