Actrița Sandra Oh a scris istorie la Globurile de Aur 2019. A doborât un record după 38 de ani | Străine, Vedete

0

Cu toate că a plecat acasă cu un singur premiu, actrița a reușit, de fapt, să scrie istorie – este prima femeie de origine asiatică care câștigă un Glob de Aur pentru un rol principal într-o dramă („Obsesia Evei”), după 38 de ani! Cea care a mai reușit o astfel de performanță, înaintea ei, a fost Yoko Shimada (65 ani), în 1981, pentru rolul ei din „Shogun”.

Reacția părinților Sandrei Oh, la auzirea veștii că fiica lor a câștigat, virală pe internet

De îndată ce numele Sandrei Oh a fost pronunțat pe scenă, ca și câștigătoare a premiului pentru cel mai bun rol principal feminin într-o dramă, părinții actriței, prezenți la eveniment, s-au ridicat în picioare și au început să aplaude frenetic.

Camerele video au surprins momentul de maximă bucurie în care Oh Junsu și Jeon Young-nam mai aveau puțin și plângeau de fericire, iar întreaga scenă a devenit apoi virală pe internet.

Așa cum era de așteptat, Sandra Oh a dedicat acest important premiu părinților ei. „Sunt doi oameni cărora aș vrea să le mulțumesc în acestă seară, pentru că sunt aici, alături de mine. E vorba despre părinții mei„.

Foto – Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.