Actrița Lisa Sheridan din serialul „CSI” a murit la vârsta de 44 ani

0

Decesul Lisei a fost confirmat de menagerul ei, Mitch Clem, care a negat că actrița s-ar fi sinucis.

Toți am iubit-o pe Lisa foarte mult și suntem devastați de această pierdere. A murit luni dimineață, acasă, în apartamentul ei din New Orleans. Așteptăm raportul medicului legist pentru a afla cauza morții”, a declarat Clem pentru People.

Moartea actriței a venit ca un șoc pentru prietenii ei, care au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Printre aceștia s-a aflat și Donna D’Errico, care a dus un tribut lui Sheridan.

Doar ce am primit veștile că draga mea prietenă, actrița Lisa Sheridan, a încetat din viață. A fost găsită luni dimineață. Sunt șocată. Lisa și cu mine am filmat o peliculă împreună în urmă cu cinci ani și am devenit foarte apropiate pe platou și am rămas bune prietene după încheierea filmărilor”, a scris Donna pe Facebook.

Este atât de rar să găsești suflete atât de blânde și gentile ca al ei în această industrie, în acest oraș… chiar și în această lume. Cu adevărat una dintre cele mai drăguțe și bune persoane cu care m-am întâlnit în această viață. A adus energie pozitivă în fiecare cameră în care a intrat, chiar și în cele mai negre perioade ale ei. Sunt devastată de această pierdere. Doar ce am vorbit cu ea și totul părea grozav…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.