Actrița Jennifer Lawrence s-a căsătorit

0

Actrița Jennifer Lawrence și directorul galeriei de artă Gladestone din New York, Cooke Maroney s-au căsătorit sâmbătă în Rhodes Island. Cuplul a ajuns încă de vineri în Rhodes Island, iar ulterior au ajuns și câțiva invitați pentru cina de dinaintea nunții.

Nunta lui Jennifer Lawrence și Cooke Maroney a fost una spectaculoasă, mai cu seamă că cei doi au avut 150 de invitați, printre care și celebrități precum Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Amy Schumer, Ashley Olsen, Sienna Miller, Cameron Diaz, Nicole Richie, Joel Madden și Bradley Cooper.

Ceremonia a avut loc la Castelul Belcourt din Newport, care a fost proiectat în anul 1894 de către arhitectul american Richard Morris Hunt. Invitații au avut parte de un decor impresionant pregătit în cel mai mic detaliu.

În timp ce foarte mulți se întrebau cum va arăta rochia de mireasă a lui Jennifer Lawrence, iată că misterul a fost elucidat. Ea a purtat o rochie lungă, cu un decolteu adânc și care îi evidenția talia, creată de L. Wells. Jennifer a ales să aibă o coafură lejeră și un make-up natural.

O sursă apropiată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.