Actrița Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto | Străine, Vedete

0

Ziarele de scandal din Mexic au scris adesea că mariajul actriței cu politicianul ar fi fost unul de fațadă, menit să-i spele lui imaginea publică, înaintea alegerilor prezidențiale din 2012. Zvonurile se confirmă acum. Mandatul lui Nieto s-a încheiat pe 1 decembrie 2018, iar câteva zile mai târziu unele ziare scriau deja despre divorț. Iată că la numai două luni distanță, fostul cuplu prezidențial anunță oficial despărțirea.

Într-un mesaj scurt postat pe rețelele sociale, Angelia Rivera spune că s-a dăruit în totalitate rolului de soție și că regretă profund această situație tristă.

”Întreaga mea energie se îndreaptă acum către rolul de mamă. Voi încerca să-mi refac viața și cariera profesională”, a mai spus Rivera.

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto nu au avut copii împreună, însă fiecare a avut câte trei copii din căsnicia anterioară. Relația lor, în prezent, ar fi una amicală, însă fostul președinte a rămas împreună cu copiii săi în Mexic, unde va locui și pe viitor, în timp ce Angelica Rivera s-a mutat cu copiii ei în SUA. Actrița a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu Jose Alberto Castro, producător și regizor mexican.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.