Actorul Paul Diaconescu și-a deschis școală de teatru pentru copii

0

Paul Diaconescu a început să lucreze cu prichindeii în urmă cu mai bine de 5 ani. A simțit nevoia să se implice și să-i ajute după ce s-a întors din Anglia, unde a ajutat la strângerea de fonduri pentru copiii nevoiași din Africa. De atunci, încearcă să ducă mai departe munca lui în beneficiul celor mici și, alături de un psiholog, a deschis o școală de dezvoltare personală.

„Am început să lucrez cu copiii în urmă cu aproape 5 ani și mi-am descoperit cu această ocazie veleități pedagogice, pe care le-am pus în practică susținând cursuri de teatru și dezvoltare personală alături de un psiholog. După mai multe colaborări și experiență cu sute de copii, desfășurând de-a lungul timpului cursuri în București, Corbeanca, Snagov, am luat decizia de a deveni cofondatorul Școlii de Teatru și Dezvoltare personală Happy to Learn. Încercăm, prin aceste activități, să aducem în educația copiilor o serie de abilități pe care noi, ca profesioniști, le dobândim abia în facultate”, ne-a povestit Paul.

Actorul Paul Diaconescu și-a deschis școală de teatru pentru copii

Actorul Paul Diaconescu și-a deschis școală de teatru pentru copii între 5 și 11 ani 

Chiar dacă nu a împlinit nici 30 de ani și își dorește enorm să dea cât mai mult în cariera lui actoricească, Paul ne-a mărturisit că profesia de pedagog l-a fascinat mereu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.