Actorul Dorel Vișan, la înmormântarea ziaristului George Stanca

0

UPDATE 14.30. Sicriul cu trupul neînsuflețit al ziaristului George Stanca a fost scos din biserică, iar cortegiul funerar se îndreaptă către cimitir. Zeci de coroane de flori au fost depuse la căpătâiul ziaristului, aduse de  cei care l-au iubit și apreciat, printre aceștia fiind Gheorghe Zamfir, Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Păunescu și Mugur Isărescu. Mormântul ziaristului George Stanca se află lângă cel al regretatului actor Puiu Călinescu.

George Stanca, care a murit pe 4 februarie, la vârsta de 71 de ani, va fi înmormântat cu fularul de la Rapid, tricolor și pălărie.

„George Stanca, taina care nu poate fi deslușită… un om valoros. Am învățat de la el ce înseamnă să fii în același timp simplu si complex. Era nemulțumit de el și de alții, a ieșit din legile scrisului, a evidențiat oameni care meritau să fie evidențiați, a fost ca o școală de moravuri”,  a declarat actorul Dorel Vișan, prezent la înmormântarea ziaristului.

Și Costin Mărculescu a fost prezent la slujba de înmormântare. Un mare scriitor. Am fost prieten cu el și copiii lui. Nu a știut nimeni că a fost bolnav A făcut istorie, o mare pierdere. Dumnezeu sa-l odihnească, nu are ce să-l ierte!’, a spus Mărculescu.

 

 

FOTO: Dumitru Angelescu

Slujba de înmormântare are loc, de la ora 13.00,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.