Actorul Dan Badea, fostul soț al Lorei, va deveni tată | Româneşti, Vedete

0

Dan Badea, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Mădălina Drăghia. Cererea în căsătorie a avut loc în Las Vegas, în același loc în care actorul de stand-up comedy a cerut-o și pe Lora. Eu bine, iată ca la un an de zile după ce și-au unit destinele, cei doi se pregătesc să devină părinți: „Suntem în al nouălea cer! E tot ce ne-am dorit. Îmi doresc să fie talentat precum tatăl său” – a transmis Mădălina Drăghia, soția lui Dan Badea, pentru cancan.ro.

Dan Badea a divorțat de cîntăreața Lora Petrescu în anul 2014. Conform presei de la vremea respectivă, despărțirea a survenit ca urmare a faptului că Lora s-a îndrăgostit de impresarul său, Ionuț Ghenu, de altfel, la vremea respectivă, partenerul de viață al actriței Doinița Oancea. Lora a negat întotdeauna aceste acuzații.

Dan Badea si Madalina Draghia, sotia sa - nunta

Mădălina Drăghia este mai puțin cunoscută publicului, însă nu a stat chiar departe de lumina reflectoarelor. În anul 2004, Mădălina Drăghia, a câștigat concursul de Miss Turism și, de asemenea, a reprezentat Bucureștiul la un concurs de Miss din Africa.

Dan Badea si Madalina Draghia, sotia sa la nunta

Pe de altă parte, și fosta soție a lui Dan Badea, îndrăgita artistă Lora, s-a logodit anul acesta cu alesul inimii sale, Ionuț Ghenu, care-i este în continuare impresar. Se pare că anul 2018 a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.