Actorii din Friends au postat aceeași imagine pentru aniversarea a 25 de ani de la premiera serialului

0

Duminica, 22 septembrie, se împlinesc 25 de ani de la premiera serialului Friends, însă patru dintre actori au postat pe Instagram încă de joi seară aceeași imagine pentru a marca acest moment, singurii absenți fiind Jennifer Aniston și Matthew Perry, care nu au conturi pe platformele de social media.

Courteney Cox, cea care a jucat rolul Monicăi Geller, a postat o imagine cu faimosul grup, mulțumindu-le în același timp fanilor din întreaga lume pentru sprijinul lor. „Sărbătorind o seară de joi acum 25 de ani. Mulțumesc tuturor fanilor loiali din întreaga lume. Cu siguranță ați fost acolo pentru noi! Îi iubesc pe acești oameni!@_schwim_ @lisakudrow @mleblanc #seriouslyjen? #youtoomathew #friends”, atrăgând astfel atenția că doi dintre foștii ei colegi nu au cont de Instagram. Prima frază a fost preluată și de cei patru actori, alături de poză.

David Schwimmer, cel care a interpretat rolul lui Ross Geller, fratele Monicăi, a postat și el imaginea, adăugând, #STILLTHEREFORYOU (în continuare acolo pentru tine, n.r.), amintind de melodia folosită în genericul serialului.

Aceeași imagine…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.