Acestea sunt cel mai bine plătite celebrități din industria muzicală

0

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate, obținând în ultimele 12 luni venituri în valoare de 185 de milioane de dolari. O foarte mare parte din câștiguri este datorată turneului Reputation Stadium Tour, cu o valoare de 266 de milioane de dolari. În același timp, ea a reușit să își doboare și un record personal. O parte dintre câștigurile pe care Taylor Swift le-a încasat provine și din noul contract pe care l-a semnat cu Republic Record al Universal Music Group.

În urmă cu o săptămână, Taylor Swift și-a lansat noul album, intitulat „Lover’, care reprezintă o colecție de cântece care au în centrul lor dezmăgirile pe care chiar ea le-a trăit în viața sentimentală. Putem spune că s-a lăsat inspirată și de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de actorul Joe Alwyn, relație pe care a ținut-o extrem de mult timp departe de ochii presei.

Nu ar trebuie să ne surprindă faptul că Taylor Swift a fost numită cel mai bine plătită celebritate din industria muzicală. Cu doar o lună înainte, a primit titlul de cel mai bine plătită vedetă a acestui an, câștigurile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.