Abe Forsythe va regiza ‘RoboCop Returns’ după abandonul lui Neill Blomkamp

0

Cineastul australian Abe Forsythe va regiza filmul ‘RoboCop Returns’ după ce regizorul sud-african Neill Blomkamp, primul ales pentru realizarea acestui film, a abandonat proiectul în august, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter, citat de EFE.

Forsythe, care anul acesta a lansat pe ecrane ‘Little Monsters’ cu Lupita Nyong’o ca protagonistă, a preluat frâiele noului film despre poliţistul cyborg RoboCop.

Noul film al studioului Metro-Goldwyn-Mayer va avea un scenariu scris de Ed Neumeier şi Michael Miner, care au colaborat şi la filmul original ‘RoboCop’ (1987) al regizorului olandez Paul Verhoeven. Cei doi vor fi de asemenea producătorii noii pelicule.

Acţiunea din ‘RoboCop Returns’ se petrece în timpul anarhiei care domneşte în Detroit (EE.UU.), când poliţistul-cyborg se întoarce pentru a lupta împotriva crimei şi corupţiei din oraş. Lungmetrajul a fost conceput ca un sequel direct al filmului original din 1987, care a avut încasări de 53 de milioane de dolari la box-office-ul american şi a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună tehnică de sunet.

Poliţistul viitorului a apărut apoi în alte trei filme: ‘RoboCop 2’ (1990), ‘RoboCop 3’ (1993) şi ‘RoboCop’ (2014), regizat de brazilianul José Padilha.

În iulie se anunţa că Neill…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.