A renunța definitiv la fostele iubiri este cel mai bun lucru pe care îl poți face! Iată de ce

0

Cu toate ne aflăm la un moment dat în viață în situația în care ne gândim obsesiv la fostul iubit. Și totuși, de ce facem asta, dacă relația s-a terminat? Există mai multe motive, printre care faptul că unele lucruri între parteneri sunt nerezolvate sau încă mai există sentimente la mijloc.

Este o adevărată provocare să treci peste o relație și spunem asta deoarece totul depinde doar de noi și de cât de mult suntem dispuse să lăsăm trecutul în urmă. Însă, dacă vrei să fii fericită, ar trebui să nu te mai gândești la fostul iubit deoarece acest lucru aduce cu sine mai multe frustrări, confuzii și gânduri care nu ne dau pace și care uneori nu pot corespunde cu realitatea în care ne aflăm.

Iată care sunt cele 5 motive pentru a NU te mai gândi la fostul iubit:

1. Ești conștientă de ceea ce îți dorești

Foarte multe dintre femei nu mai sunt sigure de ceea ce își doresc atunci când se află într-o relație deoarece dorințele partenerului le pot influența. Însă, pentru a trece cu adevărat peste o despărțire, trebuie să analizezi situația foarte bine și să vezi partea bună a lucrurilor. Poate relația în care erai nu era potrivită pentru tine, era toxică și nu avea viitor. Gândește-te în primul rând la fericirea ta și la faptul că nu merită să îți irosești timpul cu persoane care nu te apreciază la adevărata valoare. 

2. Te concentrezi pe propria persoană

Când suntem într-o relație avem tendința de a ne concentra doar pe partener și să ne neglijăm. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple, însă, chiar și așa, odată cu despărțirea, te vei aprecia mult mai mult și vei fi conștientă de ceea ce ai de oferit. După o suferință va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.