A murit Peter Tork, membru al trupei „The Monkees”. Artistul suferea de o boală rară

0

Peter Thorkelson a încetat din viață ieri la locuința sa din Connecticut, SUA, după o luptă de aproximativ 10 ani cu o boală rară, conform unui comunicat din partea familiei artistului.

„Peter a cedat după 10 de luptă cu un carcinomul adenoid chistic, un cancer rar al glandelor salivare. Energia, inteligența, curiozitatea, au fost trăsături care au adus timp de zeci de ani râsete și bucurie în rândul fanilor, dar și persoanelor apropiate. De asemenea, aceste trăsături l-au ajutat să înfrunte cancerul cu umor și curaj neclintit” au transmis membrii familiei, specificând faptul că sunt recunoscători pentru sprijinul care a venit din partea a numeroși fani.

Nu cu mult înainte de nefericitul eveniment, Tork mărturisise fanilor că deși starea lui de sănătate a necesitat mai multă atenție, se simte bine și profită de timpul petrecut alături de familie: „Este adevărat că sănătatea mea a necesitat o mai mare atenție zilele acestea, dar mă simt bine. De asemenea, mă bucur de timpul acesta și îl fructific, alături de familie și prieteni, dar și făcând muzică. În rest, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și gândurile bune. Acesta este un timp privat, așa că nu voi mai posta nimic” a scris acesta.

Peter Thorkelson a debuta în muzică, ca solist și basist, în anii ’60 alături de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.