A murit jurnalista Miriam Eugenia Soare. Timp de patru ani s-a luptat cu cancerul | Româneşti, Vedete

0

Miriam Eugenia soare a murit ieri, după o luptă de patru ani cu cancerul. Ea a fost diagnosticată în 2015 cu cancer de sân. A suferit o dublă mastectomie și a urmat tratamentul indicat de medici, însă cancerul s-a extins la plămâni. Miriam nu s-a dat bătută și a continuat tratamentele, inclusiv la o clinică din Germania, însă până la urmă boala a învins.

Miriam Eugenia Soare a murit după patri ani de luptă

Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a jurnalistei: „Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine Si nu voi ști niciodată. Dar drumul meu a fost pana aici. Vă las în urma pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni sau dușmani. Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai multi, vă mulțumesc pentru asta. Am fost in viata multora dintre voi. Si îmi place sa cred ca tot cu un scop. Și vouă va mulțumesc pentru ca m-ați primit . Am trăit intens, cat pentru o sută de vieți. Si aș mai fi trăit tot atâtea!”

Mesajele transmise de Miriam Eugenia Soare autorităților române

În cei patru ani de luptă înverșunată împotriva bolii, Miriam a scris mai multe mesaje publice către autorități, cerând să fie ajutată în lupta cu cancerul. Postarea făcută de ea la începutul lui 2018 a devenit virală. La acea dată, Miriam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.