A murit Emma Neagu, gimnasta care a cucerit toată țara la ”Românii au talent” | Româneşti, Vedete

0

A murit Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care a cucerit o țară întreagă cu puterea și curajul ei. Apariția ei la ”Românii au talent” a fost o lecție de viață pentru toți românii.

Emma Neagu a cerut să-i fi amputat piciorul

Emma Neagu a murit pe 17 aprilie la numai 15 ani, din cauza unui cancer osos foarte agresiv. Boala i-a fost diagnosticată în 2017, iar medicii au spus, la momentul respectiv, că îi pot salva piciorul. Însă Emma a ales să-i fie amputat pentru a putea să danseze în continuare. Pasionată de gimnastică și dans, Emma a început sportul la numai trei ani.

„Când i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze, pentru că i-au spus că dacă îşi va salva piciorul va fi doar pentru partea estetică, va avea un metal în picior şi va termina cu gimnastica şi cu dansul, dar dacă îşi va amputa piciorul, cu multă muncă şi determinare, va putea să facă ce făcea şi înainte. Am avut multe divergenţe. «Tu ai înnebunit? Să-i laşi să-ţi taie piciorul când poate fi salvat?»“, a povestit mama Emmei la ”Românii au talent”.

Emma Neagu a murit

Anunțul decesului a fost făcut de mai multe organizații din Canada, țara în care s-a născut Emma. Ea devenise imaginea mai multor campanii de susținere a copiilor bolnavi de cancer.

”Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.