A fost anunțat cine va prezenta Premiile Oscar 2019, iar alegerea este o adevărată surpriză

0

Anunțul oficial cu privire la cine va prezenta Premiile Oscar 2019 a fost făcut ieri, iar persoana desemnată este actorul Kevin Hart, cunoscut în special pentru rolurile din filme de comedie și spectacolele de stand-up comedy.

„De mulți ani sunt întrebat dacă voi prezenta vreodată Oscarurile și răspunsul meu a fost mereu același. Am spus că ar fi o oportunitate unică în viață pentru mine ca actor de comedie și că se va întâmpla atunci când va fi cazul. Sunt foarte fericit să spun că a venit în sfârșit ziua în care eu voi prezenta Premiile Oscar”, a declarat Kevin Hart pe contul său de Instagram, răspunzând astfel celor care se întrebau cine va prezenta Premiile Oscar 2019.

„Sunt pur și simplu impresionat deoarece acesta a fost un scop de pe lista mea de mult timp. Să pot să mă alătur listei legendare de gazde care au urcat pe această scenă este incredibil. Știu că mama mea zâmbește larg în acest moment”.

„Vreau să mulțumesc familiei/prietenilor/fanilor pentru că m-au susținut și m-au însoțit în tot acest timp. O să mă asigur că Premiile Oscar vor fi speciale în acest an. Apreciez oportunitatea oferită de @TheAcademy… acum este momentul să mă ridic la nivelul așteptărilor”, a mai spus Kevin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.