9 motive pentru care ar trebui să-i acorzi spațiu partenerului tău

0

Odată cu tehnologia și implicit social media, avem tendința de a ne comunica problemele doar în mediul virtual, uitând de faptul că adevărata interacțiune este în mediul offline. Probabil că partenerul tău va crede că îți dorești să pui punct relației, dar într-o relație este chiar sănătos ca ambii parteneri să își acorde spațiu.

Dar cum reușești să-i acorzi spațiu și cand știi că trebuie să faci asta? Ei bine, trebuie să te simți pregătită și să îi spui partenerului tău faptul că îți dorești spațiu. Uneori ne dorim să fim departe de partener doar pentru că nu știm cum să gestionăm o problemă. Poate fi un lucru benefic pentru amândoi, dar mai ales pentru relația voastră. Nu spunem să ieși complet din viața lui și să nu mai comunicați, însă câteva zile departe unul de celălalt vă vor intensifica sentimentele pe care le aveți.

Iată care sunt semnele care îți vor arăta că este timpul să-i acorzi spațiu partenerului tău:

1. Iubitul tău este mai mereu irascibil

Într-o relație, atunci când unul dintre parteneri devine irascibil înseamnă că are nevoie de ceva, iar acel ceva este spațiu. Atunci este momentul ideal ca fiecare partener să se ocupe de planurile sale și de ceea ce îi face plăcere. Important este ca partenerul să nu creadă că vrei să vă despărțiți sau că nu mai ai deloc sentimente pentru el.

2. Vă certați fără motiv

Atunci când vă certați fără a avea motivele și argumentele necesare pentru a susține o ceartă, este clar că amândoi aveți nevoie de o pauză. De cele mai multe ori, cuplurile încep să se certe în momentul în care acumulează destul de multe lucruri nespuse și care nu și-au găsit o rezolvare la timp. Într-o relație,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.