9 lucruri pe care NU ar trebui să le presupui în legătură cu relația ta

0

Presupunerile pot crea probleme serioase în relații. Bineînțeles, nu ne referim la momentele ocazionale în care este aproape evident ceea ce partenerul își dorește, ci la acele situații în care presupunerile pot duce la frustrări, sentimente rănite sau chiar destrămarea relației.

De aceea, indiferent de nivelul de confort la care ajungeți, este important să mențineți comunicarea eficientă pe primul plan. Oamenii și obiectivele lor se schimbă, iar pentru a rămâne pe aceeași lungime de undă cu o persoană, conversațiile despre lucruri semnificative ar trebui să fie o prioritate. Iată câteva presupuneri pe care nu ar trebui să le faci în relație, potrivit experților:

Că aveți aceleași obiective

Când ești într-o relație, te gândești că partenerul vrea aceleași lucruri ca tine. Și totuși, chiar dacă sunteți împreună de o bună perioadă de timp, tot ar trebui să discutați despre obiectivele pe care le aveți. Lucrurile se pot schimba, deci acest aspect ar trebui să vă preocupe în mod constant.

Că infidelitatea înseamnă același lucru pentru amândoi

Fiecare dintre noi avem conturată o anumită imagine despre infidelitatea, de aceea nu este în regulă să presupui că tu și partenerul tău definiți această situație în același mod. De exemplu, un comportament considerat neadecvat pentru unul, poate fi total nepotrivit pentru celălalt. Nu vei știi niciodată dacă nu vorbiți despre asta. Ca nimeni să nu fie rănit involuntar, ar trebui să stabiliți niște limite. 

Că relația voastră va rămâne mereu la fel

Este simplu să ajungi într-o zonă de confort în relație și să presupui că lucrurile nu se vor schimba și că veți rămâne amândoi la fel ca în prima zi. Însă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.