9 lucruri pe care NU ar trebui să le faci la începutul unei relații

0

Cu toate ne dorim să ne găsim alesul și să fim cu el toată viața. Însă, de cele mai multe ori, avem parte și de relații care nu funcționează și în care totuși alegem să ne implicăm.

La începutul oricărei relații, vrem să ne impresionăm partenerul și îl facem să fie tot mai atras de noi. Însă, important este să nu încerci să pari altcineva decât cine ești cu adevărat și să încerci să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a face relația să funcționeze. Cu toate acestea, există o serie de lucruri pe care nu ar trebui să le faci la începutul unei relații deoarece, prin acest mod, îl poți face pe cel de lângă tine să nu își mai dorească să fie cu tine.

Și totuși, există o rețetă secretă care stă la baza relației perfectă? Ei bine, răspunsul este că nu deoarece nu există relația perfectă, există doar relația care ți se potrivește ție. Iată ce NU ar trebui să faci la începutul unei relații:

1. Nu face pe inabordabila

Când încă suntem la început într-o relație, avem impresia că, dacă suntem inabordabile ne vom cuceri partenerul. Însă, prin acest mod, nu faci decât să îl îndepărtezi deoarece el poate înțelege din această atitudine pe care o ai faptul că nu ești interesată, deși acest lucru nu este adevărat.

2. Nu-ți ascunde personalitatea

În momentul în care suntem într-o relație, credem că ar trebui să ne ascundem adevărata persoanalitate deoarece partenerul nu ne-ar accepta așa cum suntem. Însă, cel mai important este să nu îți ascunzi personalitatea, iar el să vadă faptul că ești o persoană asumată, orice ar fi. Important este ca el să te placă așa cum ești tu, iar tu să te simți confortabil cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.