9 filme pe care merită să le vezi în octombrie la cinema

0

Iată recomandările noastre în materie de filme pentru luna octombrie.

Joker

Joaquin Phoenix îl interpretează pe maleficul Joker în acest film regizat de Todd Phillips și din distribuția căruia mai face parte și legendarul Robert De Niro. Este povestea unui actor de comedie ratat, care înnebunește și devine un psihopat și un criminal.

Premiera: 4 octombrie

Mo

Filmul Mo, prima producție independentă în care Dana Rogoz joacă rolul principal, pune o mulțime de probleme morale și se joacă cu percepția generală despre cât de vinovate sunt victimele agresiunilor sexuale. Pelicula este proiectul de suflet al Danei Rogoz și al soțului său, Radu Dragomir, în care Dana joacă alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu.

Premiera: 4 octombrie

Gemini Man (Gemini: Conspirația)

Will Smith interpretează rolul principal din acest film de acțiune realizat cu o tehnologie nouă – HFR (High Frame Rate) și regizat de Ang Lee. El este Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi poate anticipa fiecare mișcare. Henry își dă seama că cel care îl vânează este o clonă mai tânără a lui și încearcă să descopere cine l-a creat pe acesta și de ce.

Premiera: 11 octombrie

Ready or Not (Scapă cine poate)

Premisa de la care pornește acest film cu accente horror o reprezintă aventurile prin care trece o proaspătă mireasă chiar în noaptea nunții. Familia excentrică (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător, miza fiind chiar viața ei.

Premiera: 11…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.