9 femei celebre care se bucură de succes și în afaceri

0

Pe lângă faptul că le apreciem pentru carierele pe care le au în diverse domenii, unele dintre cele mai apreciate celebrități au pus bazele și unor afaceri de succes. 

Iar dacă ești o admiratoare a lor, în mod cert trebuie să cunoști și poveștile din spatele afacerilor pe care le au, iar unele dintre ele te vor surprinde.

1. Oprah Winfrey

O admirăm pe Oprah Winfrey din foarte multe puncte de vedere, de la devotament, profesionalism, până la perseverența de care a dat dovadă până în acum în cariera ei în televiziune. Ea deține Harpo Productions, o companie de producție care se ocupă de faimosul The Oprah Winfrey Show. În 2000 a fondat O Magazine, iar în 2011 a lansat rețeaua de cablu Oprah Winfrey Network (OWN), care a produs emisiuni precum Queen Sugar și Dr. Phil. În 2018 a semnat și un parteneriat cu Apple, prin intermediul căruia își difuzează emisiunile.

2. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este cunoscută în urma aparițiilor sale în mai multe filme și seriale. În 2008, Gwyneth a lansat Goop, care inițial era un newsletter săptămânal de lifestyle. Ulterior, acesta s-a transformat într-un website, care are și un magazin online. În plus, pe 24 ianuarie a apărut pe Netflix The Goop Lab, un serial în care este vorba despre site-ul ei de lifestyle și subiectele pe care Gwyneth le abordează, precum substanțe psihedelice, terapii, plăcerea feminină, anti-aging, vindecarea cu energie și corpul uman.

3. Kate Hudson

Pe actrița Kate Hudson ai văzut-o în nenumărate filme, precum How To Lose a Guy in 10 Days, Something Borrowed sau You, Me and Dupree, însă probabil nu știai până acum că ea a lansat în 2013 un brand de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.