8 semne sigure care îți arată că el este îndrăgostit de tine

0

Cu toții suntem imperfecți, așa că, dacă partenerul tău nu îndeplinește unul dintre criteriile de mai jos, asta nu înseamnă că relația voastră s-a terminat. Comunicarea este cea mai bună soluție prin care puteți rezolva orice fel de neînțelegeri.

Totuși, potrivit experților în relații, cel de lângă tine trebuie să bifeze majoritatea punctelor de mai jos, dacă își dorește cu adevărat o relație serioasă. Iată care sunt cele opt semne care îți demonstrează că este îndrăgostit de tine:

1. Își face planuri să te revadă – repede

Cel mai bun indicator că un bărbat este interesat de tine se referă la cât de repede plănuiește următoarea întâlnire. Bărbații cărora le-ai făcut o impresie foarte bună vor să te revadă cât mai curând după sfârșitul primei întâlniri. Există și excepții, bineînțeles, dar în majoritatea timpului, această regulă ar trebui să se aplice imediat.

2. Îți dă mesaje sau te sună în fiecare zi

Cei care nu vor să păstreze legătura cu tine vor întrerupe orice formă de comunicare posibilă. Așa că un semn că vă îndreptați pe drumul cel bun este acela că încearcă să vorbească și să te vadă cât mai des. Chiar dacă aveți zile pline și poate nu vă este prea ușor să organizați o întâlnire după serviciu, un mesaj sau un apel telefonic sunt foarte necesare dacă vreți ca legătura dintre voi să se transforme într-o relație.

3. Te include în planurile lui din fiecare weekend

Chiar dacă este ocupat, reprezinți o prioritate pentru el și te face să te simți specială. Ceea ce înseamnă că își verifică planurile și are grijă să petreceți măcar o noapte și o zi din weekend împreună. Este important pentru el să te facă să te simți dorită, vrând să petreceți cât mai mult timp unul alături de celălalt.

4. Vrea să se asigure că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.