8 prinți care încă nu și-au găsit jumătatea

0

Prințul Harry a reușit să frângă câteva inimi după ce s-a căsătorit cu actrița de origine americană Meghan Markle. Dacă tânjești după o poveste de dragoste ca a celor doi, află că acești prinți încă sunt singuri:

Prințul Moștenitor Hussein bin Abdullah, Iordania – 25 de ani

Dacă vrei să te căsătorești cu un prinț care trăiește o viață activă și responsabilă, Hussein este bărbatul potrivit pentru tine. În 2009, la vârsta de 15 ani, tatăl lui, Regele Iordaniei, a anunțat oficial că Hussein va moșteni tronul într-o bună zi. Când nu este prezent la întâlniri importante din cadrul Guvernului, escaladează stânci și conduce motociclete. În același timp, a demonstrat că este cu picioarele pe pământ, implicându-se în mai multe acțiuni caritabile. 

Prințul Louis, Luxemburg – 32 de ani

Prințul Louis a fost, de fapt, căsătorit cu Tessy Anthony, în perioada 2006-2017, însă, în prezent, cei doi sunt divorțați. Cuplul are doi copii, Gabriel și Noah. În anii de liceu petrecuți în Elveția, Louis și-a descoperit interesul pentru munca socială și caritabilă. Acesta a călătorit în India și i-a învățat pe copiii din satele defavorizate limba engleză, iar în perioada imediat următoare a fost voluntar la Crucea Roșie din Geneva.

Prințul Sebastien, Luxemburg – 27 de ani

Dacă nu ești totuși pregătită să ai grijă de copii, în Luxemburg îl vei găsi și pe Prințul Sebastien, fratele mai mic al lui Louis, un jucător talentat de rugby. În 2017 a depus jurământul pentru Armata Luxemburg-ului, iar în prezent servește drept comandant de pluton al unității militare Irish Guards.

Prințul Moștenitor Hamdan Bin Mohammed Bin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.