8 motive nepotrivite pentru care decizi să rămâi prietenă cu fostul iubit

0

Existe nenumărate motive pentru care să rămâi în relații bune cu fostul iubit, iar acest lucru trebuie să îl decizi doar tu, în funcție de cât de confortabil te simți.

Fie că sunteți parteneri într-o afacere și ai nevoie de sprijinul lui sau doar crezi că dacă îl vei avea alături îți va fi mult mai bine, decizia trebuie să o luați de comun acord.

Însă, există și motive mai puțin potrivite pentru care nu ar trebui să fii prietenă cu fostul iubit. Iată care sunt acelea:

1. Îți pare rău pentru el

Imediat după o despărțire, vă puteți simți atât tu, cât și partenerul tău instabili emoționali. Dacă simți că partenerul tău exagerează cu acest lucru, vei avea tendința de a continua să îi fi alături, fie că îl suni destul de des sau îi dai mesaje seara, când te simți singură. Este un motiv destul de comun pentru care femeile se încăpățânează să rămână prietene cu foștii parteneri. Important este ca amândoi să vă acordați timpul necesar pentru care a vă vindeca după despărțire.

2. Ești geloasă

Un alt motiv extrem de comun, dar și nepotrivit pentru care nu ar trebui să rămâi prietenă cu fostul iubit îl reprezintă gelozia. Te simți oarecum atacată de faptul că el și-ar putea găsi imediat pe altcineva, și tu nu. Însă, în acel caz, este vorba doar de o relație de tranziție, pentru a face persoana respectivă să treacă mai ușor peste despărțire. Fiecare om reacționează în felul lui după o despărțire, iar gelozia nu este un motiv pentru care să îl ai aproape de fostul iubit.

3. Îți este dor de el

Simți lipsa momentelor tandre dintre voi și vrei ca el să fie persoana lângă care te trezești dimineața? Dacă simți toate acestea, posibilitatea de a vrea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.