8 lucruri pe care să le urmați pentru a vă îmbunătăți relația, potrivit experților

0

Aceste schimbări sunt esențiale mai ales dacă vă simțiți nesiguri sau nefericiți. Multe cupluri ajung să devieze de la rutina inevitabilă care se instalează în relație, la separare. Întotdeauna poți îmbunătăți legătura cu partenerul apelând la gesturi care, deși par nesemnificative, produc schimbări considerabile.

Dacă simți că legătura dintre voi nu mai este la fel de puternică, primul pas este să conștientizezi că se întâmpla asta. Chiar și decizia de a întări legătura este un semn că relația va avea parte de schimbări pozitive. Iată ce sugestii au experții pentru a vă îmbunătăți relația:

Încercați experiențe noi

Studiile arată că atunci când încercați experiențe noi vă apropiați mai mult de partener și întăriți legătura pe care o aveți. Deși vizionarea de filme sau ieșirile la cină sunt variante foarte bune pentru petrecerea timpului împreună, stabiliți-vă câteva zile pe lună întâlniri mai interesante, în care să aveți parte amândoi de momente noi, în afara zonei voastre de confort.

Exprimați-vă reciproc dragostea și aprecierea

Pentru a vă păstra acea pasiune în relație, trebuie să nu vă comportați de parcă totul vi se cuvine. Arătați-vă aprecierea unul față de celălalt și exprimați-vă sentimentele în mod sincer.

Petreceți mai mult timp împreună

Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a vă îmbunătăți relația este să petreceți timp împreună. Este important ca dorința de a avea o legătură puternică să vină din ambele părți, așa că, trebuie să vă stabiliți clar prioritățile, având în vedere că timpul este limitat și trebuie împărțit în funcție de ceea ce vă face fericiți.

Rezolvați-vă problemele împreună

Deși ați putea fi tentați să nu discutați atât de mult despre problemele personale și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.