8 greșeli de machiaj și hairstyling care te pot îmbătrâni fără să îți dai seama

0

A îmbătrâni este un proces normal, de care ne-am obișnuit însă să ne speriem. Asta înseamnă că încercăm o mulțime de produse pentru a încetini efectele trecerii timpului, însă în căutarea elixirului tinereții, este posibil să faci mai multe greșeli de machiaj și hairstyling care te pot îmbătrâni, fără să îți dai seama.

Evident, cremele și produsele de înfrumusețare fac minuni, însă te poți transforma complet și dacă eviți aceste greșeli.

1. Nu ai grijă de sprâncenele tale

Sprâncenele pot schimba complet expresia facială, așadar este bine să te asiguri că au mereu forma potrivită. În plus, nu te feri să aplici produse de stilizare și colorare. Renunță la sprâncenele foarte subțiri, un trend din anii ’90 pe care ne-am dori să nu-l mai revedem prea curând.

Lasă firele de păr să crească și, între timp, folosește un creion de sprâncene pentru a umple spațiile goale sau chiar și produse pudră, pentru un efect mai natural.

2. Nu folosești primer

Dacă ai observat deja apariția primelor riduri fine, atunci este indicat să folosești un primer, deoarece în cele mai multe cazuri el conține acid hialuronic sau silicon, aceste ingrediente fiind perfecte pentru a umple acele mici goluri, lăsând o piele perfectă. În plus, ajută la aplicarea mai bună a fondului de ten, așadar este un pas important pentru un machiaj perfect.

3. Părul tău este lipsit de strălucire

Părul tern îți poate schimba complet înfățișarea, așadar dacă nu îți dorești un look îmbătrânit, asigură-te că ai mereu o culoare vibrantă, plină de strălucire.

Poți obține acest aspect la salonul tău, însă există și produse pe care le poți aplica singură. Totodată, o variantă homemade este să îți clătești părul cu un amestec de oțet cu apă.

4. Nu folosești fondul de ten potrivit

Când…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.