8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în iulie la cinema

0

Acestea sunt filmele cărora ar trebui să le acorzi o șansă luna aceasta.

Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de casă)

Spider-Man (Tom Holland) pleacă în vacanță prin Europa împreună cu prietenii și colegii lui. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici vacanța lor nu va fi atât de relaxantă pe cât spera. El este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) să participe la o misiune periculoasă alături de Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva unei amenințări supraumane.

Premiera: 5 iulie

Yesterday

Cu siguranță această comedie britanică nu va fi cel mai de succes film al verii, dar tot ar trebui să îi acorzi o șansă. Este povestea lui Jack Malik (Himesh Patel) un cantautor fără succes care descoperă într-o zi că că este singura persoană din lume care își amintește piesele trupei The Beatles. Devine celebru în lumea întreagă interpretând aceste piese, însă riscă să o piardă pe singura persoană care a crezut mereu în el, prietena lui din copilărie, Ellie (Lily James).

Premiera: 12 iulie

Stuber (Stuber: Detectiv de nevoie)

Îți recomandăm această comedie, cu unele scene de acțiune, pentru zilele în care tot ceea ce ai nevoie este să te distrezi copios. Rolurile principale sunt interpretate de Kumail Nanjiani și Dave Bautista, ceea ce ar trebui să fie un bun indiciu cu privire la momentele amuzante la care vei asista pe ecrane. Stu (Kumail Nanjiani) este un șofer Uber, care preia un pasager (Dave Bautista) ce se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș.

Premiera: 12 iulie

Annabelle 3

Malefica păpușă Annabelle revine pe marile ecrane în cel de-al treilea film al seriei care a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.