8 filme pe care merită să le vezi în noiembrie la cinema

0

Ar mai fi de menționat noul film bazat pe serialul de succes Charlie’s Angels, dar și continuarea terifiantei povești din The Shining. Descoperă mai jos toate recomandările ELLE pentru luna noiembrie.

Terminator: Dark Fate (Terminator: Destin întunecat)

Cel mai recent film din franciza Terminator pune accent pe un aspect foarte important pentru fanii seriei: Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton revin în rolurile Terminatorului și, respectiv, Sarah Connor, dar din distribuție mai face parte și Edward Furlong, cel care în Terminator 2, pelicula din 1991, l-a interpretat pe John Connor. Însă acestea sunt numai câteva dintre detaliile care merită menționate. Rolul principal este interpretat de Dani Ramos (Natalia Reyes), o tânără din Mexic, ce devine inexplicabil ținta unui nou și indestructibil Terminator – Rev-9 (Gabriel Luna). În ajutorul ei vine Grace (Mackenzie Davis), un super soldat trimis din viitor, care va forma o improbabilă alianță cu Sarah Connor.

Premiera: 1 noiembrie

Parazit (Parasite)

Parazit, filmul regizorului fenomen Bong Joon-Ho, câștigător al Palme d’Or la Cannes 2019, ajunge și pe marile ecrane din România. Filmul este o excelentă satiră, plină de suspans, ce abordează într-o manieră surprinzătoare un subiect universal valabil: inechitățile sociale. Pelicula spune povestea familiei Ki-taek, ai cărei membri șomeri sunt foarte interesați de viața extrem de bogatei familii Park. Într-o zi, fiul lor, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru a preda cursuri individuale de engleză acasă la familia Park, iar acolo o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.