8 filme pe care merită să le vezi în mai la cinema

0

Oferta cinematografică este destul de generoasă: de la comedii, filme romantice sau drame până la pelicule pline de acțiune sau inspirate din evenimente reale.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile (Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic)

Este povestea lui Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie ai tuturor timpurilor și evenimentele care au dus la arestarea și condamnarea acestuia. Zac Efron interpretează rolul principal, iar Lily Collins este Liz Kloepfer, o mamă care-și crește sigură copiii și care este îndrăgostită de Ted, pe care îl consideră bărbatul visurilor ei. Totul în viața ei se prăbușește atunci când Ted este arestat și judecat pentru o serie de crime violente.

Premiera: 3 mai

Five Feet Apart (La cinci pași de tine)

Doi tineri (Cole Sprouse, Haley Lu Richardson), amândoi suferind de o afecțiune ireversibilă, se cunosc pe holurile spitalului unde primesc tratament și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Totuși, pentru a nu risca să se contamineze reciproc cu eventuale infecții, ei trebuie să stea tot timpul la o distanță de cinci pași unul de celălalt.

Premiera: 3 mai

Miss Bala

Gina Rodriguez, pe care o știi din serialul Jane The Virgin, interpretează rolul principal din acest film abundent în scene de acțiune. Atunci când cea mai bună prietenă a ei este răpită, ea pornește în căutarea acesteia, ajungând într-o lume plină de violență și crime. Supraviețuirea ei depinde numai de inteligența, puterea și inventivitatea de care dă dovadă.

Premiera: 3 mai

The Hustle (Ticăloasele)

Anne Hathaway și Rebel Wilson fac echipă în această comedie savuroasă, pe care nu trebuie să o ratezi. Ele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.