8 filme pe care merită să le vezi în luna aprilie la cinema

0

Oferta cinematografică este destul de generoasă: de la filme cu supereroi sau horror până la pelicule pline de acțiune și animații haioase.

Shazam!

Se spune că în interiorul fiecăruia dintre noi se află un supererou și este nevoie doar de puțină magie pentru a-l aduce la viață. De la acest principiu pleacă filmul care ne aduce pe ecrane un erou atipic și foarte simpatic. Adolescentul Billy Batson descoperă că nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” pentru a se transforma într-un supererou care, la început, va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Lucrurile se schimbă după aparița maleficului dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Premiera: 5 aprilie

Pet Sematary (Cimitirul animalelor)

Fanii cărților scrise de Stephen King vor aprecia cu siguranță remake-ul unuia dintre cele mai înfricoșătoare filme, probabil în aceeași măsură în care și „IT” a reușit să surprindă. Este povestea unei familii cu doi copii care se mută într-o zonă rurală. După ce pisica familiei este călcată de un camion, un vecin le dezvăluie locul unde ceea ce este îngropat revine la viață. Însă ei vor descoperi în curând că, uneori, este mai bine să lași lucrurile să moară, indiferent cât doare acest lucru.

Premiera: 5 aprilie

Hellboy

Da, încă un remake. Și da, încă un film despre eroi cu superputeri. David Harbour, pe care probabil îl știi din serialul „Stranger Things”, intră în pielea personajului scăpat din iad care trebuie să înfrunte vrăjitoare venite din vremuri străvechi și alte ființe cu puteri supranaturale care își doresc distrugerea omenirii. În principalul rol negativ o vei vedea pe Milla Jovovich.

Premiera: 12…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.