8 filme care te vor face să apreciezi mai mult viața

0

În astfel de momente, un film poate fi calea spre a ne reaminti cât de multe lucruri sunt de apreciat în această lume.

1. The Pursuit of Happyness

În acest film, Will Smith, aflat în rolul principal, are o interpretare emoționantă alături de fiul său. Povestea urmărește parcursul sinuos al unui bărbat rămas la un punct fără casă, dar care continuă până în ultimul moment să lupte pentru copilul său. Deși de multe ori pare că speranțele lui sunt inutile, totuși în final ele sunt răsplătite, refăcându-și viața prin multă muncă.

2. Struck by Lightning

Un adolescent ambițios, dar extrem de cinic își petrece viața de liceu așteptând să plece la facultatea dorită, însă în momentul în care nu este acceptat își pune la îndoială întreaga existență și ceea ce plănuise. Finalul este unul tragic, întrucât protagonistul moare subit, lovit de fulger, fapt care golește complet de sens toate supărările sale și provoacă regret față de toate lucrurile bune pe care le-a ignorant.

3. A Single Man

O altă poveste tristă, în care personajul principal își duce existența chinuit de amintirea partenerului său care murise, gândindu-se să se sinucidă. Chiar în momentul în care găsește o alinare pentru durerea sa, un infarct îi aduce sfârșitul. Încă odată se observă cum în cel mai scurt moment viața poate să înceteze, iar odată cu ea și tot ceea ce cunoaștem drept bun sau rău. Astfel, ceea ce poți face este să realizezi cât mai repede că trebuie să trăiești fiecare experiență pe care o ai, oricât de greu ar putea părea.

4. Billy Elliot

Într-o notă mai optimistă, acest film este mai degrabă despre un început de drum, decât despre un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.