8 filme care au fost nevoite să-și schimbe sfârșitul în ultimul moment

0

După cum spuneam, realizarea unui film implică un efort considerabil, mai ales din punct de vedere financiar, așa că totul trebuie plănuit în detaliu, înainte de începerea efectivă a filmărilor. De obicei, acest lucru se respectă cu strictețe, însă există și cazuri în care totul ia o întorsătură neașteptată.

De exemplu, regizorul poate conștientiza că finalul filmului nu se îmbină perfect cu restul acțiunii sau feedback-ul din partea testului pentru audiențe nu este cel așteptat. Astfel, întreaga echipă trebuie să se descurce cu această situație și să facă schimbări majore asupra acțiunii. Câteva dintre aceste producții au reușit să ducă la bun sfârșit proiectele, însă altele s-au confruntat cu o schimbare tragică, pe care nimeni nu o vedea venind:

Clerks

Comedia clasică a anilor `90 redă o zi din viața vânzătorului Dante Hicks. În prima vizionare a filmului, la Independent Film Market, „Clerks” s-a terminat cu un ultim client care a intrat în magazin în timp ce Dante închidea. Acesta era, de fapt, un hoț înarmat care, fără niciun fel de avertisment, l-a împușcat pe Dante, a golit casa de marcat și a fugit.

În documentarul „Snowball Effect: The Story of Clerks”, regizorul Kevin Smith a recunoscut că a apelat la acest plot, deoarece nu știa cum să sfârșească filmul, inspirându-se din pelicula lui Spike Lee, „Do the Right Thing”. Brian O’Halloran, actorul care a interpretat rolul lui Date, a recunoscut că a urât sfârșitul filmului, la fel și John Pierson, mentorul lui Smith.

Rogue One

„Rogue One: A Star Wars Story” a fost un proiect care a trecut prin multe schimbări în etapele de producție. A existat o versiune a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.