8 dintre cele mai bune destinații de vacanță alături de copii

0

Având în vedere că perioada concediilor este din ce în ce mai aproape, ne-am gândit să-ți propunem câteva destinații în care poți călători fără griji alături de copii, indiferent de vârstă. Aceste locații garantează activități captivante și memorabile, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici:

Italia

Dolomiții sunt cunoscuți în toată lumea pentru sporturile de iarnă, mai ales schi, iar vara, întregul peisaj devine un adevărat loc de joacă. Zona oferă o mulțime de oportunități pentru activități de familie, precum escaladări, plimbări cu bicicleta și drumeții.

Norvegia

După ce ați alergat prin pădure alături de câini și ați folosit pârtiile pe post de tobogan, îndreptați-vă atenția către aurora boreală (care se poate observa mai bine în perioada ianuarie-martie). Mâncarea locală este organică, așa că nu te teme că va trebui să-ți faci griji pentru mesele copiilor. 

Japonia

Având în vedere că va găzdui Jocurile Olimpice din vara anului 2020, Japonia a devenit o destinație tot mai căutată de turiști. Guvernul pune acest aspect în topul priorităților și investește în resurse care ajută țara să se dezvolte din ce în ce mai mult în acest plan. Pentru familii, în special cele care au membri adolescenți sau tineri adulți, Japonia are tot ce îi trebuie: mâncare bună, istorie bogată și o vastă cultură.

Kenya

Nimic nu poate fi mai captivant decât un safari în Africa de Est alături de cei mici. Întreaga familie va fi fascinată să vadă animale de dimensiuni impresionante în habitatul lor natural. Se spune că o astfel de experiență merită trăită măcar o dată în viață.

Hawaii

Vacanța de iarnă în Hawaii a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.