7 semne care arată că iubitul tău te place, dar nu te iubește cu adevărat

0

Mă iubește, nu mă iubește? Poate acesta era un joc amuzant în adolescență, când emoțiile pluteau la fiecare întâlnire cu iubitul, însă să te confrunți cu această dilemă într-o relație matură poate fi destul de neplăcut.

Este imposibil ca o persoană să nu aibă cel puțin o dată întrebări în privința relației, însă dacă formați un cuplu de mai mult timp și acest bărbat nu a făcut niciun pas către un angajament mai serios, este normal să te întrebi ce se întâmplă. Automat, apar întrebări despre sentimentele lui și despre viitorul vostru împreună.

Citește în continuare și află care sunt semnele care îți pot arăta că iubitul tău te place, dar nu te iubește cu adevărat:

1. Trăiește în prezent și nu vorbește despre un viitor alături de tine

Atunci când ești cu adevărat îndrăgostit de o persoană, tu îți dorești să trăiți totul împreună. Atunci apar planurile pentru viitor, călătoriile planificate în avans, însă atunci când partenerul nu are intenții serioase, viitorul pare un lucru atât de îndepărtat, încă nici nu vorbește despre asta. El se bucură de prezent alături de tine pentru că pur și simplu te place, însă nu atât de mult încât să planifice lucruri pe o durată mai îndelungată de timp.

2. Nu se străduiește niciodată să rezolve problemele din relație

Certurile fac parte din orice relație, însă atunci când un cuplu întâlnește diferite conflict, de obicei ambii parteneri se străduiesc să le rezolve și să depășească posibilele diferențe. Dacă iubitul tău pur și simplu refuză să vorbească despre problemele din relație, atunci este posibil ca el să nu aibă intenții serioase.

3. Evită să vorbiți despre angajamente serioase

Dacă formați un cuplu de mai mult timp și încă nu știi ce crede partenerul tău despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.